• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Yussuf Poulsens boss afslører: Havde sammenstød med Simeone i pausen

Foto: Getty Images

RB Leipzigs cheftræner Julian Nagelsmann afslørede efter 2-1-sejren over Atlético Madrid, at han havde en kontrovers med Diego Simeone på vej ned i omklædningsrummet i pausen.

Af gram

RB Leipzig sikrede sig torsdag en plads i Champions League-semifinalen, da tyskerne besejrede Atlético Madrid med 2-1 i Lissabon. 

Der var tale om et overraskende resultat, som blev sikret i det 88. minut, da Tyler Adams' afslutning blev rettet af og sejlede forbi Jan Oblak i Atlético Madrid-målet. 

Læs også: Leipzigs målhelt glæder sig til PSG: Vi tror på os selv

Glad Nagelsmann
RB Leipzig er det dermed det første tyske hold udover Bayern München og Dortmund, som har nået semifinalen i Champions League, siden 2011, hvor Schalke 04 blev sendt ud af Manchester United.

RB Leipzigs modstander i semifinalen bliver PSG, og kampen spilles på tirsdag. Tyskernes cheftræner Julian Nagelsmann glædede sig efter slutfløjtet over den overraskende sejr.

- Jeg kommer ikke til at udtale mig om en finaletriumf. Men vi ønsker selvfølgelig at nå finalen nu. Det er normalt, vil jeg sige. Hvis vi når dertil, kan vi tale om andre ting. Det var holdet som helhed, der slog Tottenham, og som nu har slået Atlético. Det handler ikke om dueller mellem trænere. Ikke med Mourinho og Simeone og heller ikke med Tuchel. Det er et holdspil, og drengene gjorde det glimrende i dag, lyder det ifølge Goal fra Julian Nagelsmann.

- Simeone lykønskede mig bagefter, og det var meget oprigtigt. Han sagde, at det var en glimrende kamp, og at vi fortjente sejren. Vi havde en lille kontrovers i pausen, men det var ikke alvorligt. Han er bare en utrolig vinder, som endda ønsker at vinde på vej ned i omklædningsrummet. 

- Men det er ikke en dårlig ting. Faktisk vil jeg sige, at han som træner har en fantastisk personlighed. Så alt er fint.  

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med spotpris til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...