• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mathias Høj Jensen

Arsenal-stjerne i chok: Bror affyrer skud under videoopkald

Foto: Getty Images

Nytårsaften byder på både raketskud og batteriskud, men for Pierre-Emerick Aubameyang bød den også på pistolskud under et videoopkald med sin bror.

Af hoej

Pierre-Emerick Aubameyang fik sig noget af en overraskelse nytårsaften, da hans bror Willy Aubameyang affyrede skud fra en pistol under et videoopkald.

Ifølge The Sun chattede Arsenal-stjernen med sin bror over Instagram Live i de sidste minutter, før klokken slog 24.00 nytårsaften.

Pludselig tog Willy Aubameyang en pistol for sit hoved, og lige inden han trykkede på aftrækkeren fjernede han sit hovede fra pistolen.

Efter episoden var Pierre-Emerick Aubameyang i chok. Han grinte nervøst, mens han sagde til sin bror, at han var mærkelig.

Aubameyang-brødrene havde 5000 følgere, der så med på videoen nytårsaften. 

Arsenal har valgt ikke at kommentere på situationen endnu.

I denne sæson har Pierre-Emerick Aubameyang haft svært ved at finde topniveauet. I alt har han spilet 16 kampe, scoret fem mål og lavet ét mål på tværs af alle turneringer.

Hans bror Willy Aubameyang har ligeledes været professionel fodboldspiller, men han indstillede karrieren i 2016 efter ophold i blandt andre AC Milan og skotkse Kilmarnock. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...