• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Victor Samuel Risager

Skiftede til Championship-klub: AC Milan bød på mig

Foto: Getty Images

AC Milan bød på Arsenal-talent, der i sidste ende skiftede til Derby i Championship.

Af risager

Krystian Bielik var en af de store profiler ved sommerens U21-EM, hvor han scorede to mål på tre kampe, og allerede før slutrunden i Italien og San Marino havde han angiveligt gjort sig bemærket i en af Italiens storklubber.

AC Milan var således meldt interessede i Bielik, og de bød endda også på den polske defensivspiller før slutrunden. Det fortæller Krystian Bielik selv ifølge Sportowe Fakty.

På daværende tidspunkt håbede han dog på en plads i Arsenal-truppen.

- Jeg håbede på at få en mulighed under Arsenals cheftræner, Unai Emery. I stedet passede jeg ikke ind i hans planer, og derfor måtte jeg forlade klubben.

- Før U21-EM modtog jeg et tilbud fra AC Milan, men så ændrede alt sig, og der blev ikke gjort mere, fortæller Krystian Bielik.

Krystian Bielik, 21 år, endte ikke med at skifte til Italien. I stedet blev han i England, hvor han skiftede Arsenal ud med Championship-klubben Derby.

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...