Arsenal videre i EL efter overlegen sejr
Europa League

Premier League-klubben slog hviderussiske BATE med 3-0 på Emirates og får dermed videre i Europa League.

Unai Emerys Arsenal-mandskab var presset til sejr, efter de tabte den første 1/16-finale med 1-0. Det formåede de i overlegen stil, da de sendte hviderussiske BATE ud af Europa League med en 3-0-sejr.

Der var ikke engang spillet fem minutter, da værterne kom på sejrskurs. En god udfordring af Pierre-Emerick Aubameyang førte til et indlæg, som Zakhar Volkov sendte i nettet til et selvmål.

BATE arbejdede sig ind i opgøret, men Arsenal var i kontrol. Alligevel gav de lidt for mange chancer op i betragtning af, at de forsatte manglede et mål for at gå videre. Der skulle en dødbold til fem minutter inden pausefløjtet.

Mustafi steg højest til vejrs på et hjørnespark, og så var hjemmeholdet på vej videre i turneringen. Gæsterne kunne ændre på det med et enkelt udebanemål, men de var aldrig rigtig farlige.

Det sidste søm i kisten for hviderusserne kom efter en times spil, da indskiftede Sokratis headede endnu et hjørnespark i nettet i en situation, hvor BATE-keeperen så mindre heldig ud.