• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Ben Arfa håner Emery efter Arsenal-fadæse: Hans opførsel fik mig til at grine

Rennes-profilen er ikke den store fan af Unai Emery efter de to herrers stridigheder i Paris Saint-Germain. Og efter Arsenals nederlag til Rennes kunne Ben Arfa ikke lade være med at komme med en flabet kommentar til sin tidligere træner.

Af gram

Hatem Ben Arfa har altid været en kontroversiel figur, og efter Rennes' 3-1-sejr over Arsenal torsdag er franskmanden på banen igen med provokerende udmeldinger.

Offensivspilleren havde den nuværende Arsenal-træner Unai Emery som sin chef i Paris Saint-Germain, og her kom de to på ingen måde overens.

Læs også: Arsenals 10 mand tabte mod sprudlende Rennes

Efter ophold i Newcastle og Nice lignede skiftet til den franske hovedstadsklub et gennembrud i karrieren for Ben Arfa, men Emery brød sig ikke om teknikerens attitude, og Ben Arfa havde derfor utroligt svært ved at tilkæmpe sig spilletid.

- Jeg så den samme Emery, lige så ophidset som sædvanligt. Jeg kiggede hen på ham et par gange, og det fik mig til at grine. Han har ikke ændret sig, siger Ben Arfa ifølge Daily Mail efter Rennes' sejr over Arsenal i Europa League.

Gjorde grin med Emerys franskkundskaber
Ifølge en artikel i France Football blev Emery og Ben Arfa fjender efter parisernes Champions League-fadæse mod Barcelona, hvor katalanerne vandt 6-1 efter at have tabt 4-0 på udebane.

Ben Arfa reagerede angiveligt på fadæsen ved at fortælle Emery, at han aldrig ville komme videre end kvartfinalen i turneringen, om han så var træner for verdens bedste hold. Derudover gjorde Ben Arfa jævnligt Emery vred at håne spanierens forsøg på at tale fransk i omklædningsrummet.

De to kamphaner kan se frem til at mødes igen på torsdag, når returkampen spilles på Emirates Stadium. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...