• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Ceballos: José Antonio Reyes' far overbeviste mig om Arsenal-skifte

Ceballos: José Antonio Reyes' far overbeviste mig om Arsenal-skifte
Foto: Getty Images

Dani Ceballos har afsløret, at han efter en telefonsamtale med José Antonio Reyes' far var overbevist om, at det var det rigtige at tage til Arsenal.

Af marboe

Arsenal præsenterede torsdag Dani Ceballos på en sæsonlang lejeaftale, og midtbanespilleren forventes at få sin uofficielle debut, når London-klubben søndag møder Lyon i en træningskamp.

Ceballos går dermed i fodsporene på José Antonio Reyes, som optrådte for Arsenal fra 2004 til 2007.

Reyes og Ceballos kommer begge fra den spanske by, Utera, og sidstnævnte afslører, at en telefonsamtale med den nu afdøde spaniers far var udslagsgivende.

- Dette er en historisk klub, som jeg altid har holdt øje med på grund af José Antonio Reyes, som er fra samme by som mig og spillede her. Han skrev historie i klubben og vandt titler, så det er et vigtigt skridt i min karriere at komme til Arsenal, siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Jeg snakkede med hans far, inden jeg kom hertil, og han sagde, at jeg ikke skulle tænke to gange over det, fordi det er en vidunderlig klub. José havde en fantastisk tid her.

- Da jeg ankom til træningsbanen, så jeg et billede af ham, og det ramte mig virkelig, fordi han er mit barndomsidol. At være i klubben, hvor han gjorde sit navn endnu større, er et stort skridt i den rigtige retning, og jeg håber på at gøre denne klub endnu større.

Arsenal betalte i sin tid omkring 140 millioner kroner for at hente José Antonio Reyes til klubben.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...