• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Chelsea-spanier: Finale i Baku er et problem for UEFA

Foto: Getty Images

Chelsea-kantspilleren Pedro er ærgerlig over, at placeringen af årets Europa League-finale betyder, at hverken Arsenal eller Chelsea får meget glæde af fans på stadion.

Af tipsbladet.dk

Lokationen for årets Europa League-finale har indtil videre været meget omdiskuteret. Finalen næste onsdag skal nemlig spilles i Aserbajdsjans hovedstad Baku, og det har store konsekvenser for finalisterne Chelsea og Arsenal. 

Det er nemlig utroligt svært for de engelske fans overhovedet at komme til Baku, mens de to fangrupper kun har fået 6.000 billetter hver til finalen. Det betyder, at hver fangruppe kun får omkring 10 procent af de tilgængelige billetter til finalen. Chelsea-spilleren Pedro ærgrer sig over situationen. 

- Det er en skam for os, fordi vi formentlig ikke kommer til at føle fansenes støtte så meget, som vi kunne have gjort. Det er meget bedre at give en masse billetter til de rigtige fans. Det er et problem for UEFA, fordi jeg tror, at spillet på banen bliver rigtig godt, siger Pedro ifølge GOAL. 

Pedro glæder sig til finalen, selvom det er i mod et hold, som Chelsea ofte krydser klinger med. 

- Det kan godt blive en åben kamp, fordi Arsenal presser meget højt og spiller god fodbold, ligesom vi selv gør. Jeg tror, at det bliver en spændende kamp, siger Pedro. 

Chelsea er med fjerdepladsen i Premier League kvalificeret til næste års Champions League, mens en sejr i finalen er Arsenals eneste mulighed for Champions League-fodbold til næste sæson. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...