Video : Tipsbladet
Europa League

Chelsea vinder overlegent Europa League-finalen

Med en stensikker 4-1-sejr kan Chelsea lade sig krone som vindere af dette års Europa League.

Eden Hazard spillede endnu en god kamp for Chelsea, da han og holdkammeraterne slog Arsenal med 4-1 i Europa League-finalen. Danske Andreas Christensen spillede hele kampen.

Det var egentlig Arsenal, der startede bedst med et par halve chancer, og allerede efter 17 minutter ville Alexandre Lacazette have straffespark, men dommer Rocchi vinkede afværgende.

Halvlegens største chance tilfaldt dog Olivier Giroud, hvis flotte afslutning blev reddet endnu flottere af Petr Cech i Arsenal-buret.

Målscoringen kom i gang kort efter pausen, hvor netop Giroud udplacerede Cech med et fremragende hovedstød. Efter en times spil fordoblede Pedro på et fint Hazard-oplæg, og så så det svært ud for Arsenal.

Sværere blev det blot en håndfuld minutter senere, da Eden Hazard selv kom på scoringstavlen på straffespark, efter Giroud fik tilkendt et straffespark.

Indskiftede Alex Iwobi reducerede for Arsenal få minutter senere, men igen skulle der ikke gå mange minutter, før Chelsea slog det sidste søm i kisten. Igen var Hazard på pletten.

Opgøret døde lidt ud, hvor en enkelt chance til unge Willock var højdepunktet, og så kunne Chelsea lade sig krone som vindere af Europa League.