• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Lars Gram-Hanssen

Italiensk avis: Chelsea vil fyre Sarri efter EL-finale - af én særlig grund

Maurizio Sarri har på papiret leveret nogle hæderlige resultater i sin første sæson i Chelsea. Men italieneren står alligevel til at få sparket, fordi klubbens tilhængere ikke bryder sig om ham.

Af gram

Maurizio Sarri blev i sommer ansat som Chelseas nye cheftræner, og italieneren har i sin første sæson på Stamford Bridge været udsat for massiv kritik fra London-klubbens tilhængere.

Trods kritikken formåede Sarri i sidste ende at sikre Chelsea en tredjeplads i Premier League, samt en plads i Europa League-finalen mod Arsenal. Sarri førte også Chelsea frem til Carabao Cup-finalen, som dog blev tabt til Manchester City efter straffesparkskonkurrence.

Læs også: Sarri raser: Chelsea-ledelsen saboterer forberedelser til Europa League-finale

Giftigt forhold til fansene
Det kan dog ikke redde Sarri fra en fyreseddel allerede efter en enkelt sæson i London, skriver den italienske avis Gazzetta dello Sport.

Ifølge avisen har Chelsea-ejer Roman Abramovich således tænkt sig at fyre Maurizio Sarri, fordi italienerens forhold til Chelsea-tilhængerne er kuldsejlet fuldstændigt.

Kan vende tilbage til Serie A
Ifølge den italienske avis er Roma og AC Milan de mest sandsynlige destinationer for Sarri, der sandsynligvis vil drage tilbage til hjemlandet, hvis han får sparket i Chelsea.

Juventus anses dog også som en mulighed, idet Massimiliano Allegris tid i Torino kan nærme sig enden.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...