• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Ivrig Solskjær vil have Maguire hurtigst muligt

Ivrig Solskjær vil have Maguire hurtigst muligt
Foto: Getty Images

En utålmodig Ole Gunnar Solskjær har fortalt Ed Woodard, at han vil have Harry Maguire til Manchester United hurtigst muligt, skriver Sky Sports.

Af marboe

Manchester United er ivrige efter at sikre sig Leicesters Harry Maguire, men The Foxes forlanger angiveligt £80 millioner, svarende til knap 670 millioner kroner, for forsvarsspilleren, og det er 85 millioner kroner mere, end United er villige til at betale.

Ifølge Sky Sports har Ole Gunnar Solskjær dog fortalt Ed Woodward, at han vil have Maguire til klubben hurtigst muligt.

Woodward er heller ikke med på Uniteds træningslejr, og det engelske medie beretter, at handlen nu udelukkende afhænger af den administrerende direktør.

Solskjær mistede torsdag Eric Bailly, som måtte udgå med en knæskade i træningskampen mod Tottenham, men omfanget af skaden kendes endnu ikke.

Maguire skulle efter sigende være klar til at blive i Leicester, men er samtidig åben for at tage til United, hvis klubberne kan blive enige.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...