• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Kjær er vild med Zlatan: Det gør han for holdet

Foto: Getty Images

Den danske Milan-spiller Simon Kjær holder sig ikke tilbage, når han skal beskrive holdkammeraten Zlatan Ibrahimovic.

Af tipsbladet.dk

Efter en skadespause er AC Milans svenske legende-angriber Zlatan Ibrahimovic blevet klar til at spille igen. Det passer desuden fint med, at den italienske klub skal møde Manchester United i Europa League torsdag aften i turneringens ottendedelsfinale.

Det er en tilføjelse, som Milans danske forsvarsgeneral Simon Kjær glæder sig meget over. Det fortæller han ved pressemødet forud for kampen.

- Han giver altid et eller andet til holdet. Både på og udenfor banen. Jeg er ikke træneren, så jeg kan ikke sige, hvorvidt han kommer til at spille i morgen. Men det er klart, at hans tilstedeværelse er afgørende for os, siger Kjær.

Derudover kommer Simon Kjær også ind på sin nye forsvarsmakker Fikayo Tomori, som kom i januars transfervindue. Det er gået godt med at få dem spillet sammen - og det er endda med tanke på, hvor meget Kjær vidste om ham inden.

- Jeg kendte ikke Tomori (før han kom til Milan red.), men hans mentalitet er imponerende. Han er en hurtig og aggressiv forsvarer, og det er sjældent, man ser de kvaliteter i Italien, siger den danske landsholdsanfører.

Kampen mod United er endvidere returkampen efter 1-1 i Manchester, hvor Simon Kjær selv stod for milanesernes udligning sent i kampen.

Zlatan Ibrahimovic har senest gjort sig bemærket ved at vende tilbage til det svenske landshold i en alder af 39 år. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...