• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Nicklas Grodt Degn

Manchester United-spiller forsvarer Solskjær: Vi elsker ham

Foto: Getty Images

En af Manchester Uniteds mest fremtrædende spillere i denne sæson bakker den udskældte træner Solskjær op, og forsikrer, at truppen også gør det.

Af degn

Manchester United er de seneste mange måneder blevet kædet sammen med et væld af store transfernavne på trods af, at Ole Gunnar Solskjær fortsat sidder i sædet på Old Trafford.

Der spekuleres i, om nordmanden er Manchester United-træner på lånt tid, men internt i Manchester United-truppen nyder han opbakning. Det forsikrer en af Solskjærs foretrukne på midtbanen.

- Jeg lægger ikke for meget i det, der bliver skrevet på nettet eller i pressen. Det er vores pligt som spillere at gå derud og gøre vores bedste for ham, og forhåbentlig kan vi klare det godt, for vi elsker ham. Vi elsker ham som en gruppe, siger Scott McTominay til MUTV ifølge Goal.com.

Han tilføjer:

- Forhåbentlig kan vi begyndte at sætte nogle præstationer sammen. Nogle af de point, vi har misset i år, har ikke været repræsentant for det niveau, vi kan lægge for dagen, så forhåbentlig kan vi komme fremad nu.

22-årige Scott McTominay har spillet 13 Premier League-kampe på Manchester Uniteds midtbane i denne sæson og scoret tre mål. Efter onsdagens sejr over Tottenham ligger klubben placeret på sjettepladsen i Premier League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...