• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

Mourinho accepterede United-køb - frygtede at klubben ikke hentede andre

Foto: Getty Images

Jose Mourinho ønskede ikke at få Fred til Manchester United, men han accepterede handlen, fordi han frygtede, at klubben ikke ville hente andre spillere.

Af marboe

Manchester United købte brasilianske Fred i Shakhtar Donetsk inden sidste sæson, og midtbanespilleren har ingenlunde været en succes.

Nu erfarer The Athletic, at det ikke var med Jose Mourinhos gode vilje, at Fred kom til klubben for omkring 450 millioner kroner.

Mourinho frygtede, at Fred ikke ville være god nok til at spille for United, men han accepterede Ed Woodwards ønske om at hente ham til klubben, fordi han frygtede, at der ikke ville blive lavet andre indkøb til den centrale midtbane.

Og ganske rigtigt har Fred haft det svært på Old Trafford.

Han spillede blot én af de sidste seks kampe inden fyringen af Mourinho, og han har kun spillet én Premier League-kamp fra start i indeværende sæson - 1-0-nederlaget til Newcastle.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...