• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Solskjær i kæmpe kovending

Foto: Getty Images

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United havde egentlig opgivet Jesse Lingard. Nu er man klar til at give englænderen en chance til.

Af arp2

Jesse Lingard var fyr og flamme i en periode under Louis van Gaal i Manchester United, men under både José Mourinho og særligt Ole Gunnar Solskjær har Lingard været meget langt fra fordums styrke.

Den 28-årige offensivspiller var nærmest til grin i flere fankredse i sidste sæson, men i 2021 har han modbevist sine kritikere.

Den livslange Manchester United-fan har brændt Premier League af på sit lejeophold i West Ham og er senest blevet belønnet med et comeback på det engelske landshold.

Og det får nu De Røde Djævle til at ændre på planerne.

Ifølge engelske Mirror og The Sun skulle United egentlig have opgivet en fremtid med Jesse Lingard i truppen, men situationen er nu vendt fuldstændig på hovedet.

Det forlyder nemlig nu i stedet, at Solskjær er så imponeret over Lingard, at man er klar til at give ham en ny chance i truppen fra næste sæson og tilmed vise englænderen tillid med en ny treårig aftale. 

Jesse Lingard har været ejet af Manchester United i hele sin ungdoms- og seniorkarriere. Han har dog både været lejet ud til henholdsvis Leicester, Birmingham, Brighton, Derby og nu West Ham undervejs. 

Han har scoret fem mål og lavet tre assists i syv kampe for West Ham.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...