• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League arp2

Solskjærs radikale plan: Vil sælge stjernen og hente to nye

Foto: Getty Images

Manchester United er angiveligt klar til at skippe to højtprofilerede målmænd væk til sommer - og erstatte dem med to nye.

Af arp2

Manchester United har haft stærke muligheder på målmandsposten i en del sæsoner nu, men til sommer planlægger klubben stor udskiftning på posten. Og det indebærer blandt andet et salg af klubikonet David De Gea.

Det skriver Football Insider fredag. 

Ifølge mediet er Manchester United efter denne sæson klar til at lytte til bud på den 30-årige spanier, hvilket i praksis betyder, at man sætter den højtærede målmand til salg. 

På det seneste har der også været forlydender i den engelske presse om, at De Gea er åben for at skifte hjem til Spanien igen - særligt efter den nylige familieforøgelse, der har holdt United-stjernen ude af truppen i de seneste par kampe. 

Samtidig forventer United også at komme af med holdets tidligere reservekeeper Sergio Romero, som man ikke lykkedes med at sælge sidste sommer, og som derfor er røget helt ud i kulden, siden Dean Henderson vendte tilbage fra leje. Da argentineren har kontraktudløb til sommer, burde den del af planen være relativt simpel at eksekvere.

Den engelske storklub renser dog ikke ud på målmandsposten for at give mere plads til Dean Henderson, Lee Grant og Nathan Bishop, der lige nu er Ole Gunnar Solskjærs andet-, tredje- og fjerdevalg i klubben. Ifølge Football Insider er planen derimod at både De Gea og Sergio Romero skal erstattes, og at der derfor skal bringes fornyet konkurrence til positionen.

Og ifølge mediet er der blevet sat et "signifikant budget" til side til formålet.  

Det nævnes ikke, hvem der kunne være David De Geas nye arbejdsgiver, men Manchester United regner angiveligt med, at der er flere potentielle købere, der kunne stå klar til at overtage spanieren og hans astronomiske løn på cirka 350.000 pund om ugen. 

Forleden meldte Sky Sports desuden, at Atletico Madrids Jan Oblak kan blive et mål, hvis man kan inkludere David De Gea i en byttehandel den anden vej. 

I så fald vil det også blive et spansk gensyn med den 30-årige spanier. De Gea skiftede til Manchester United fra netop Atletico Madrid tilbage i 2011 og har siden spillet 434 kampe for De Røde Djævle. 

Spanierens kontrakt med Manchester United udløber i sommeren 2023. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...