• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Storklubber smed point før danskerbrag

Foto: Getty Images

Både Lyon og Braga smed point i den hjemlige liga.

Af tipsbladet.dk

Randers FC, FC Midtjylland, Brøndby IF og FC København skal i aktion i Europa torsdag aften, og i weekenden varmede deres modstandere op.

Den franske storklub Lyon møder Brøndby IF på hjemmebane, og Xherdan Shaqiri og holdkammeraterne er storfavoritter, men at Lyon trods alt er til at tale med, beviste Lorient lørdag aften. De fik nemlig 1-1 med sig fra opgøret og noterede dermed et ganske uventet point til kontoen. Med til historien hører, at Lyon spillede mere end en time i undertal efter en tidlig udvisning til Emerson.

FC Midtjylland skal på en vanskelig opgave i Portugal mod SC Braga, men heller ikke de imponerede i weekenden. Portugiserne spillede 1-1 på udebane mod Santa Clara, der er bundhold i ligaen. Braga er på femtepladsen.

Randers FC skal for første gang i klubbens historie spille en udekamp i et europæisk gruppespil, og modstanderen er CFR Cluj, som flere danske hold har prøvet kræfter med de seneste par år. Rumænerne vandt 1-0 søndag aften over UTA Arad i den hjemlige liga og fortsætter dermed de imponerende takter. Cluj har vundet ni ud af ti ligakampe i indeværende sæson.

Endelig møder FC København lilleputterne Lincoln Red Imps, men ligaen på Gibraltar er ikke gået i gang endnu. FC København har dermed ikke kunnet smugkigge på deres kommende modstander i weekenden.

FC Midtjylland og Brøndby IF dyster i Europa League, mens Randers FC og FC København deltager i Conference League. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.