• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Victor Samuel Risager

UEFA-chef om kontroversiel finale: Der er altid klager fra engelske klubber

Foto: Getty Images

UEFA's præsident giver ikke meget for kritikken af årets Europa League-finale.

Af risager

Europa League-finalen i Baku, Aserbajdsjan, i maj var genstand for meget kritik fra europæiske fodboldfans og sågar også klubberne, der deltog i kampen, Arsenal og Chelsea.

Dels var der blot sat 12.000 ud af 70.000 billetter til salg for holdenes tilhængere, men endnu værre var det, at Arsenal måtte se bort fra Henrikh Mkhitaryan, der ikke kunne rejse ind i Aserbajdsjan. Han frygtede for sin sikkerhed som følge af den politiske situation mellem hans hjemland, Armenien, og Aserbajdsjan.

Men klagerne angående finalen gør ikke det store indtryk på UEFA’s præsident, Alexander Ceferin. Der er altid problemer med de engelske klubber, mener han.

- Når vi har med engelske klubber at gøre, har vi altid klager. Det hjælper ikke jeres popularitet inden for europæisk fodbold, fortæller Ceferin ifølge Goal og uddyber:

- Hvis nogen spørger mig, hvorfor vi spillede i Baku, ville jeg sige: Folk bor der, homo sapiens bor der. Hvis vi har to aserbajdsjanske hold, der skulle spille i London, ville ingen klage. De ville komme og spille uden problemer. Vi besluttede for halvandet år siden, at vi ville spille i Baku, som har et moderne stadion med en kapacitet på 70.000. Jeg tror kun, at der er ét stadion i England, der er større. De måtte se kampen klokken 11 på grund af tidsforskellen, men ingen klagede.

FInalen endte med en sejr til Chelsea, der vandt 4-1 over Arsenal.  

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...