• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League Mads Bye Marboe

van Persie råder Alexis: Slip tøjlerne og vær glad

At Alexis Sanchez er glad og tør slippe tøjlerne er afgørende for hans succes i Manchester United, mener Robin van Persie.

Af marboe

Alexis Sanchez havde en mareridtssæson og scorede blot to gange i 27 kampe i alle turneringer for Manchester United i sidste sæson.

Henover sommeren har intet indikeret, at tingenes tilstand i denne sæson ændrer sig for chileneren, som skiftede fra Arsenal tilbage i januar sidste år og dermed gik i fodsporene på Robin van Persie, som foretog samme skifte tilbage i 2012 og blev en øjeblikkelig succes på Old Trafford.

Men den hollandske angriber, som nu er ekspert hos BT Sport, tror fortsat på, at Alexis kan blive en succes i klubben.

- Han er stadig en vidunderlig spiller, en fantastisk spiller. Han skal finde ud af, hvordan han kan blive glad igen. Hvis du er glad, vil du spille og have det sjovt. Det var han de første måneder, som jeg så det, og det er han nødt til at finde igen, udtaler van Persie til Goal og fortsætter:

- Han kan stadig spille, og han er stadig en fantastisk fodboldspiller. Han ser bare ikke ud til at være glad, og grunden til det er... Jeg ved det ikke. Jeg kan kun gætte, men udefra set ser han ikke glad ud, og han skal finde ud af, hvordan han bliver det igen.

Alexis er vendt sendt tilbage til Manchester United efter at have været med Chile til Copa America denne sommer.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...