• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Europa League tipsbladet.dk

Velspillende Chelsea tog første stik mod Dynamo Kiev

På eget græs sprudlede Chelsea i Europa League-kampen mod Dynamo Kiev, og det blev til en sikker sejr takket være scoringer af Pedro, Willian og Callum Hudson-Odoi.

Af tipsbladet.dk

Der var ganske enkelt bare klasseforskel. 

Fra første minut var det helt tydeligt at se, at Chelsea-spillerne var meget opsatte på at få en sejr i hus mod Dynamo Kiev, men selvom den engelske storklub vadede i chancer, faldt det første mål først efter 17 minutter. 

Her havde Pedro sidste fod på et forrygende angreb, hvor han spillede bande med Olivier Giroud efter at have løbet forbi flere modspillere. 

Efterfølgende var spanieren her, der og alle vegne, men hans mange afslutninger manglede den sidste skarphed. Chelsea fik cementeret føringen midtvejs i anden halvleg, hvor Willian sparkede et frispark i netmaskinerne på flot vis. 

Kort før tid blev føringen udbygget til 3-0, idet indskiftede Callum Hudson-Odoi havde sidste fod på et velspillet kontraangreb.

Chelsea, der havde Andreas Christensen med i hele kampen, kan nu tage til Ukraine i næste uge med et godt udgangspunkt i bagagen.

Danske Mikkel Duelund var ikke i Dynamo Kiev-truppen efter en skade, og den tidligere FC København-spiller, Benjamin Verbic, var ramt af karantæne. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...