• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Årets Hold udvalgt: Liverpool dominerer - men City sidder på midtbanen

Foto: Getty Images

Stjerner som Robert Lewandowski og Kylian Mbappé fik ikke stemmer nok til at komme med på Årets Hold, som er udvalgt af IFFHS.

Af gram

2019 er ved at gå på hæld, og IFFHS - den internationale sammenslutning af fodbold-historikere og -statistikere - er nu klar med årets hold.

Medlemmerne har således afgivet deres stemmer, og årets hold er - ikke overraskende - domineret af Liverpool, der som bekendt vandt Champions League i sidste sæson.

Læs også: Messi overhaler Ronaldo og vinder sin sjette Ballon d’Or

Liverpool-dominans 
Mellem stængerne har Alisson således kæmpet sig ind foran Marc-André ter Stegen, mens der er blevet plads til både Trent Alexander-Arnold og Virgil van Dijk i bagkæden. De to sidste pladser i forsvaret er gået til Real Madrid-kaptajnen Sergio Ramos og Juventus-stjernen Matthijs de Ligt.

På midtbanen har Manchester City sat sig på to af de tre pladser, som således er gået til Kevin de Bruyne og Bernardo Silva. Hollandske Frenkie de Jong har sat sig på den sidste midtbaneplads.

I angrebet er Lionel Messi og Cristiano Ronaldo valgt, mens Sadio Mané har sat sig på den sidste plads.

Jürgen Klopp har med 85 procent af stemmerne sat sig sikkert på pladsen som årets træner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...