• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Advarer Klopp mod Salah-konflikt: - Liverpool har problemer nok

Foto: Getty Images

Ifølge Goal-skribenten Neil Jones var det næppe decideret kløgtigt af Jürgen Klopp at flå Mohamed Salah ud efter en times spil af torsdagens nederlag til Chelsea.

Af gram

Liverpool løb torsdag ind i holdets femte hjemmebanenederlag i træk i Premier League, da Thomas Tuchels Chelsea-mandskab vandt 1-0 på Anfield. 

Et af kampens mest opsigtsvækkende øjeblikke fandt sted i det 62. minut, da Jürgen Klopp valgte at udskifte Premier Leagues aktuelle topscorer, Mohamed Salah. 

- I et kort øjeblik føltes det som om, at vi befandt os i 2010 igen. Ude mod Birmingham i april, hvor Liverpool var bagud. Salah spillede rollen som Fernando Torres, mens Jürgen Klopp spillede rollen som Rafa Benitez. Det eneste, der manglede, var en forvirret og forundret Steven Gerrard, der kiggede på, med et blik, der kunne gøre mælk sur. Eller måske David Ngog, den uønskede erstatning, der blev sendt for at redde en synkende skude, mens den vrede helt skummede på sidelinjen. Hvem kunne have vidst, at en udskiftning kunne skabe så meget drama? skriver Goals Liverpool-korrespondent, Neil Jones. 

- Uret på Anfield viste 62 minutter, da Salahs nummer kom op på udskiftningstavlen torsdag aften. Liverpool var bagud med ét mål til top fire-rivalerne fra Chelsea, og de spillede dårligt. De jagtede en udligning og de jagtede en måde at redde deres sæson på. Det meste af aftenen jagtede de dog primært skygger. 

Og efter en times spil valgte Jürgen Klopp altså at tage konsekvensen. 

- Det var nummer 11, der kom op på tavlen. Salah kiggede en enkelt gang, og derefter igen. Hans ansigt sagde det hele, mens han læber intet sagde. 'Mig? Seriøst?!' Et par minutter efter kom der så et tweet fra Ramy Abbas, Salahs agent. Ingen ord eller emojis. Bare et punktum. Abbas er ingen Mino Raiola, men han ved, hvad han laver. Det her var Team Salah, der udtrykte deres frustration, så hele verden kunne få den at se - og ikke for første gang i sæsonen, skriver Neil Jones. 

Accepterer Salah Klopps beslutning?
Ifølge Neil Jones var det næppe et smart træk at udskifte Mohamed Salah så tidligt, på et tidspunkt, hvor Liverpool var bagud. 

- Du er bagud 1-0 i en kamp, du ikke har råd til at tabe, og så skifter du Premier League-topscoreren ud? Det er noget, der vækker opmærksomhed. Især, når Sadio Mané og Roberto Firmino spillede så dårligt, som de gjorde. Salah var ikke fantastisk, men han lignede Liverpools mest realistiske spiller til at bringe dem tilbage i kampen. 

Neil Jones peger på, at Jürgen Klopp kan forvente flere spørgsmål om Mohamed Salah forud for søndagens hjemmekamp mof Fulham. Jones peger på, at der allerede har været antydninger af spændinger mellem Jürgen Klopp og Mohamed Salah, efter at egypteren i december udtrykte skuffelse over, at han ikke fik tildelt anførerbindet i Champions League-kampen mod FC Midtjylland i Herning. Salah udtalte dengang, at han måtte acceptere trænerens beslutning, selvom han var 'meget skuffet'.

- Lad os se, om han accepterer den her beslutning lige så nemt. Liverpool har problemer nok i øjeblikket, og de har ikke brug for at tilføje deres vigtigste spiller til listen af problemer. 

Søndagens opgør mod Fulham sparkes i gang klokken 15.00.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...