• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Ærlig Matic inden Burnley: Alt andet end tre point er ikke godt nok

Foto: Getty Images

Den serbiske midtbanespiller ved, at det kun er tre point, der tæller, hvis onsdagens resultat mod Burnley skal være tilfredsstillende for Manchester United.

Af porse

Onsdag aften tager Manchester United imod Burnley hjemme på Old Trafford, og ifølge hjemmeholdets midtbanegeneral Nemanja Matic så er kun en sejr tilfredsstillende. 

Serberen fortæller i et interview med United Review, at truppen er klar over, hvilke egenskaber Burnley er i besiddelse af, men samtidig understreger han, at hjemmeholdet også spiller på eget græs foran egne fans, og derfor er kun en sejr godt nok. 

- Alt andet end tre point er ikke godt nok for os. Vi skal vinde kampen, siger han ifølge Goal. 

- Selvfølgelig er vi klar over, at de kan være farlige, men vi spiller på vores stadion foran vores tilhængere, og vi er nødt til at gøre alt for at få de tre point, siger han. 

Yderligere fortæller Matic, at Manchester United-truppen har strategien klar til kampen. 

- Træneren har forberedt os taktisk på kampen. Det handler om at holde ro på bolden, spille hurtigt og være kyniske foran mål. Vi føler os klar, siger han. 

Kampen mellem Manchester United og Burnley spilles onsdag aften kl. 21:15. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...