• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Afslører Mourinhos ord inden kæmpe Gerrard-nedtur

Foto: Getty Images

De fleste Liverpool-fans ville nok ønske, at de kunne glemme Demba Bas mål på Anfield i april 2014. Det var dog først flere år senere, at senegaleseren selv blev klar over, hvor stor betydning hans mål havde fået.

Af gram

Liverpool var i foråret 2014 på vej klubbens første mesterskab i 24 år, da Steven Gerrard gled på det værst tænkelige tidspunkt i en hjemmekamp mod Chelsea. 

Demba Ba udnyttede Gerrards uheld til at bringe Chelsea foran, og José Mourinhos tropper endte med at vinde 2-0 på Anfield. Ugen efter kollapsede Liverpool så mod Crystal Palace, og Manchester City endte med at snuppe guldet. I selve situationen var Demba Ba dog ikke klar over, hvor stor en betydning, hans mål ville få.

- Det var først et par år senere, hvor folk stadig talte om det, at jeg indså, hvor meget det betød. De taler stadig om det! Det var traumatisk for dem. Men vi nød ikke det faktum, at vi knuste deres drøm. Vi nød blot at vinde, lyder det således, ifølge The Athletic, fra Demba Ba, der i september indstillede karrieren.

Ba understreger dog, at han 'ikke rigtig' har sympati for Steven Gerrard og Liverpool-fansene.

Ærgerrig Mourinho
I interviewet afslører Demba Ba desuden, at José Mourinho inden kampen var særligt opsat på at få Liverpool ned med nakken.

- Jeg kan huske, at José sagde: 'De mener, at vi er et Mickey Mouse-hold! Men vi kommer til at vise dem! Jeg stod overfor Martin Skrtel og Mamadou Sakho, og jeg spillede en utrolig kamp, lyder det således fra Ba.

Få måneder efter målet på Anfield skiftede Demba Ba til Besiktas.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.