• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Afventer resultat af scanning: Kasper Dolberg udgik fra træning i smerter

Foto: Getty Images

Kasper Dolberg måtte fredag formiddag udgå fra træningen i Nice, og den danske landsholdsangriber har herefter gennemgået en MRI-scanning.

Af gram

Kasper Dolberg måtte udgå med smerter fra fredagens træning i Nice, hvorefter den danske landsholdsangriber gennemgik en MRI-scanning.

Det meddeler Nice på klubbens hjemmside. 

Læs også: Nice-boss vil holde på varm Kasper Dolberg

- Han prøvede at træne her til morgen. Han prøvede at træne med bold, men han følte smerter. Derefter gennemgik han en MRI-scanning, og nu venter vi så på resultaterne, lyder det fra Nice-cheftræner Patrick Vieira.

Savet ned af Maguire
Kasper Dolberg måtte udgå i første halvleg af onsdagens Nations League-opgør på Wembley mellem England og Danmark. Her blev den 23-åriger angriber nedlagt af Manchester United-kaptajnen Harry Maguire, der fik sit andet gule kort for forseelsen. 

Kasper Dolberg forsøgte i første omgang at spille videre, men måtte kort efter lade sig erstatte af Pione Sisto. Dolberg har i denne sæson scoret to mål i fem Ligue 1-kampe for Nice, men danskeren er altså nu tvivlsom til søndagens udekamp mod Saint-Etienne. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...