• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Amatøragtigt: Dortmund glemte stjerne efter udekamp

Foto: Getty Images

Ingen af Mats Hummels' holdkammerater opdagede, at forsvarsprofilen manglede, da Dortmunds spillerbus kørte hjem fra udekampen mod FC Köln.

Af gram

Dortmund løb for et par uger siden ind i et bittert pointtab mod FC Köln, og for Mats Hummels blev dagen kun endnu værre efter slutfløjtet. 

Ifølge det tyske medie Bild glemte Dortmund således simpelthen forsvarsstjernen i Köln. Mats Hummels var således ikke med i spillerbussen, da Dortmund-truppen skulle fragtes hjem, og ingen opdagede åbenbart, at profilen ikke var til stede. 

Måtte fragte sig selv hjem
Ifølge Bild besluttede Mats Hummels at tage alene hjem fra kampen, idet bussen allerede var kørt. Dortmunds trænerstab og spillere opdagede angiveligt først, at man havde glemt Hummels, da forsvarsspilleren vendte tilbage til Signal Iduna Park for at tale med pressen. På det tidspunkt var Hummels holdkammerater allerede på vej hjem. 

En på mange måder træls dag for den tidligere Bayern München-stjerne, der må konstatere, at Dortmund næppe kommer til at spille Champions League-fodbold i næste sæson. 2-2-kampen mod FC Köln blev således efterfulgt at et 2-1-nederlag til Eintracht Frankfurt. Med syv spillerunder tilbage ligger Dortmund således på femtepladsen i Bundesligaen, med syv point op til Eintracht Frankfurt, der ligger på fjerdepladsen. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...