• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Arsenal-legende om Henry: Han virkede håbløs i begyndelsen

Foto: Getty Images

Den tidligere Arsenal-profil Ray Parlour var ikke overbevist om Thierry Henrys evner, da franskmanden i 1999 kom til London-klubben.

Af gram

Arsenal-legenden Ray Parlour husker nu tilbage på Thierry Henrys første tid i London-klubben, hvor franskmanden ikke ligefrem fik en flyvende start.

Henry anses i dag for at være den måske bedste spiller nogensinde i Premier League. Men ifølge Parlour fremstod angriberen altså alt andet end giftig efter skiftet fra Juventus i sommeren 1999.

Læs også: Arsenal-stjerne står til straf: Inhalerede lattergas fra ballon

- Henry var utrolig. Men da han først kom hertil, virkede det ikke til, at han kunne ramme en ladeport. Efter syv kampe havde han stadig ikke scoret. Vi tænkte, at vi ikke kunne vinde ligaen med Thierry, lyder det ifølge Sky Sports fra Parlour.

Kort efter kom Henry dog i gang, og franskmanden nåede op på 26 kasser i sin første sæson i Arsenal. I alt nåede Henry op på 228 kasser for London-klubben.

Foretrækker Bergkamp
Og selvom Henry altså udviklede sig til en klinisk angriber, så mener Ray Parlour, at holdkammeraten Dennis Bergkamp var en anelse bedre end Henry.

- Jeg er nødt til at vælge Dennis, selvom den er tæt. Han ændrede også de engelske spilleres attitude. Hans træningsmetoder og hans professionalisme var helt i top. Han plejede at blive efter træning for at træne alene. Han var en meget speciel spiller. Lidt ligesom Cantona. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...