Video : Tipsbladet
Generelle

Atalanta på CL-kurs med sejr over Lazio

Lazio led søndag et 1-3 nederlag på hjemmebane til Atalanta.

Atalanta er for alvor inde i kampen om Champions League-pladserne, efter de søndag hentede tre vigtige point på udebane mod Lazio.

Det startede ellers bedst for hjemmeholdet, der efter blot tre minutters spil bragte sig foran, da Marco Parolo opsnappede en nedfaldsbold i Atalanta-feltet, og sparkede den i mål til stillingen 1-0.

Herefter tog Atalanta over, og i det 22. minut fik de udlignet, da Duvan Zapata tæmmede Remo Freulers afslutning, og sendte bolden i netmaskerne.

Den uafgjorte stillingen fortsatte til pausen, hvorefter Atalanta igen var på spil. Alejandro Gomez brød Lazios opspil, og spillede Timothy Castagne fri feltet. Herefter var det ingen sag for belgieren at sparke bolden i mål til stillingen 1-2.

Og det skulle blive endnu værre for Lazio. Efter 76 minutters spil kom de yderligere bagud, da Wallace på fejlagtig vis headede bolden i eget net efter et Atalanta-hjørnespark. 1-3 til Atalanta og sådan fortsatte stillingen til slutfløjt.

Med sejren ligger Atalanta fortsat på fjerdepladsen i Serie A, hvor de har fire point ned til Roma, der dog har en kamp i hånden. Lazio indtager fortsat ottendepladsen i tabellen.