• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Av, Braithwaite: - Messi gik amok, fordi han er omringet af middelmådighed

Foto: Getty Images

Der er store tæsk til Ronald Koeman og Barcelona i Marca, som har ondt af Lionel Messi og den catalanske klubs fans.

Af gram

Lionel Messi fik søndag sit første røde kort i en Barcelona-trøje, i Supercopa-skuffelsen mod Athletic Bilbao, og dermed kan argentineren se frem til en karantæne, hvis længde endnu ikke er fastlagt.

ESPN har skrevet, at Messi kan blive idømt mellem to og fire spilledages karantæne, mens Marca har skrevet, at argentineren kan blive idømt en karantæne på helt op til 12 spilledage

Læs også: Messis første røde kort i 753 kampe: Så lang kan karantænen blive

Kujonagtig Koeman
Barcelona-cheftræner Ronald Koeman udtrykte efter søndagens nedtur forståelse for, at Messi havde langet ud efter Athletic Bilbaos Asier Villalibre, og også på den Madrid-baserede avis Marca har man sympati for Barcelona-kaptajnen.

- Supercopa de España-finalen bekræftede, hvad dette Barcelona-hold egentlig er. Hvis Marc-André ter Stegen i sidste ende er menneskelig, og ikke som vi så ham i semifinalen, så er der tale om et middelmådigt og kedeligt hold, som mangler den attitude, man ellers ville forvente af en favorit. Det er en trist situation, der blev opsummeret af indskiftningerne, hvor Miralem Pjanic, Martin Braithwaite, Trincao og Oscar Mingueza kom på banen, lyder det fra Marca-klummeskribenten David Sanchez.

- Det er det, som det her hold er. Intet mere. Der er også Ronald Koemans kujonagtige og håbløse planlægning, samt hans holdudvælgelse og taktikvalg. Men det er især de udskitninger... han foretog ultradefensive indskiftninger, for at holde fast i føringen, hvilket hold viste sig ude af stand til. Koeman er den primære synder i den her Supercopa-fiasko. 

- Og så er der Messi. Umiddelbart er der ingen undskyldninger for hans røde kort, men hvis jeg prøvede at sætte mig selv i hans sted... omgivet af så meget middelmådighed og dovenskab, så ville jeg nok også miste fatningen og blive udvist, ligesom han gjorde. 

- Tillykke til Athletic Bilbao, og så må vi bede på vegne af Barcelonas fans. Spillerne bør undskylde for at gøre fansene til grin, samt for at fansene igen må skamme sig sig over deres hold. 

En brutal kritik fra Marcas side, og næppe en klumme, som Martin Braithwaite og danskerens holdkammerater vil bryde sig om at læse. Braithwaite kan dog håbe, at Messis karantænefravær kan give ham mere spilletid. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...