• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Avis: Barça vil hente uruguayaner som erstatning for langtidsskadet Suárez

Foto: Getty Images

Det er urealistisk at få fat i Lautaro Martinez før til sommer, og derfor overvejer Barcelona nu angiveligt at hente Girona-angriberen Cristhian Stuani ind som erstatning for den langtidsskadede Luis Suárez.

Af gram

Luis Suárez har formentligt spillet sin sidste kamp for Barcelona i denne sæson, og katalanerne jagter derfor en afløser for den rutinerede målræv.

Og ifølge avisen Mundo Deportivo, som er baseret i Barcelona, er det vanskeligt at hente de allermest eftertragtede spillere her i vinterens transfervindue. 

Læs også: Barça har fået ny cheftræner - hvem er Quique Setién?

Avisen har lavet en afstemning blandt læserne, hvor Inter-angriberen Lautaro Martinez har vist sig som fansenes foretrukne erstatning for Luis Suárez. Hele 41 procent har således peget på Martinez. 

Har også kig på Osasuna-angriber
Girona-angriberen Cristhian Stuani kommer ind på andenpladsen, med 17 procent af stemmerne. Den 33-årige uruguayaner har tidligere været rygtet til Barcelona, og nu forlyder det altså, at katalanerne igen overvejer Stuani.

Osasuna-angriberen Ezequiel Ávila regnes for en anden mulig løsning. Argentineren har nettet ni gange i ligaen for Osasuna, der ligger på en 12. plads.

Det vurderes, at det er meget urealistisk at hente førsteprioriteten Lautaro Martinez før til sommer. Argentinerens kontrakt indeholder en interessant detalje. I løbet af en periode på to uger i juli har han således en frikøbsklausul på 830 millioner kroner.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...