• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Barça-præsident melder sig klar til salg af mega-indkøb

Foto: Getty Images

Joan Laporta vil ikke lægge skjul på, at Barcelona er mere end klar til at sælge Antoine Griezmann denne sommer.

Af gram

Antoine Griezmann har i de seneste uger været rygtet væk fra Barcelona, og torsdag bekræftede catalanernes præsident så, at den franske stjerne kan blive solgt denne sommer. 

- Griezmann er en spiller, der har et marked, med interesserede klubber. Og vi er i gang med at opbygge en trup med henblik på økonomisk balance, lyder det således, ifølge Mundo Deportivo, fra Barcelona-præsident Joan Laporta.

- Vi har ikke noget problem med Antoine, vi elsker ham. Men hvis der er bevægelse på markedet, så er vi åbne overfor alle bud, for vi befinder os i en kompliceret situation, hvor vi skal overholde reglerne om finansiel fair play. Og derfor bør vi tale med alle spillerne, så de ikke kommer til at gå ud over dem, eller i hvert i så kort tid som muligt.

- Vi forsøger at finde denne balance, og vi er åbne for alle de løsninger, som markedet kan give os. Men vi ønsker ikke at skade holdets kompetetive muligheder.

Barcelona hentede den i dag 30-årige Antoine Griezmann for knap 900 millioner kroner i Atlético Madrid for to år siden, og i den seneste tid har der været forhandlinger om en retur for franskmanden. I øjeblikket kan de to klubber dog tilsyneladende ikke nå til enighed om betingelserne

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.