• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Rygter gram

Uenighed med Atlético: Nu kædes Griezmann sammen med to engelske klubber

Foto: Getty Images

Barcelona og Atlético Madrid kan angiveligt ikke blive enige om vilkårene for en retur for Antoine Griezmann, der derfor nu i stedet rygtes til Premier League.

Af gram

Barcelona og Atlético Madrid har i den seneste uges tid forhandlet om et skifte for Antoine Griezmann, men ifølge den spanske avis Sport går forhandlingerne ikke specielt godt i øjeblikket. 

Ifølge Sport er forhandlingerne mellem de to La Liga-klubber således tilsyneladende brudt sammen, da man ikke har formået at nå til enighed om en byttehandel, hvor Saúl Niguez skulle være rykket til Barcelona. 

Ville have Felix
Ifølge Sport ville Barcelona have en anden spiller end Saúl Niguez, og catalanerne nævnte angiveligt Joao Felix som en spiller, der gerne ville have. Alternativt ville Barcelona have Niguez, plus 150 millioner kroner. De to klubber kunne dog ikke nå til enighed, og ifølge Sport leder Barcelona derfor nu efter en anden klub, som man kan sælge Griezmann til. 

Atlético Madrid havde angiveligt hverken råd til at betale de 150 millioner kroner, som Barcelona ville have, ligesom madrilenerne ikke kunne overtage Griezmanns årsløn, som lyder på 250 millioner kroner før skat

Interesse fra engelske klubber
Ifølge Sport er Antoine Griezmann nu blevet et problem for Barcelona, idet franskmanden angiveligt ikke er indstillet på at skifte til andre klubber end Atlético Madrid. 

Barcelona håber dog, at en Premier League-klub vil melde sig ind i kampen om Griezmanns signatur, og ifølge Sport er Chelsea og Manchester United klubber, som vil kunne gå efter franskmanden, mens avisen også nævner Juventus.

Der er tale om et problem, som Barcelona skal have løst, idet klubben er nødt til at få styr på lønbudgettet, der er løbet fuldstændigt løbsk. Ifølge Sport håber Barcelona derfor også, at forhandlingerne med Atlético Madrid kan blive genoptaget senere på sommeren.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...