• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Lars Gram-Hanssen

Barça raser over stjerne: Udeblev fra vigtig undersøgelse

Ousmane Dembele har bragt sig i unåde blandt holdkammerater og trænerstab, efter at franskmanden endnu engang valgte at udeblive fra en vigtig undersøgelse.

Af gram

Barcelona brugte for to år siden 932 millioner kroner på at hente Ousmane Dembele, men den unge franskmand har endnu ikke slået helt igennem i det katalanske, hvor han udover skadesproblemer har haft svært ved at optræde disciplineret.

Franskmanden har gentagne gange mødt op for sent til træning, og måtte tilbage i december undskylde overfor holdkammeraterne.

Læs også: Barça-træner advarer problembarnet Dembélé: Vi har træning i morgen

Nu er den dog gal igen.

En upopulær herre
Ifølge den spanske avis Marca har Dembele således vakt vrede i Barcelona ledelse efter sin ageren henover weekenden.

Dembele sluttede fredagens opgør mod Athletic Bilbao med smerter i sit ene ben, og franskmanden blev efterfølgende bedt om at møde ind til en vigtig undersøgelse søndag, så omfanget af skaden kunne fastslås.

Lægestaben og trænerstaben kom dog til at vente forgæves, for Dembele mødte aldrig op. 

Franskmanden var således upopulær, da han mandag endelig mødte ind. Her kunne det konstateres, at Dembele har pådraget sig en skade, der vil holde ham ude i fem uger. 

Ifølge avisen er Dembele blevet en upopulær skikkelse i Barcelona-truppen, hvor holdkammeraterne er skuffede over franskmandens attitude, idet det ikke virker til, at han har forstået de tidligere advarsler. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...