• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Bayern-boss: Coutinhos købsklausul er udløbet

Foto: Getty Images

Karl-Heinz Rummenigge afslører, at Bayern München ikke aktiverede Phillippe Coutinhos købsklausul, som nu er udløbet.

Af gram-hanssen

Barcelona hentede i 2019 Phillippe Coutinho i Liverpool for svimlende 1,3 milliarder kroner. Brasilianeren virkede dog ikke til at kunne falde til i klubben, og han blev derfor udlejet til Bayern München for indeværende sæson. 

Som del i lejekontraken, indgik det, at Bayern München kunne vælge at hente Coutinho permanent ved at aktivere en frikøbsklausul på omtrent 600 millioner kroner. Men den klausul er nu udløbet, fortæller den tyske klubs bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge. 

Læs også: Barcelona-træner lægger pres på: Jeg ville elske at træne Neymar

- Klausulen er udløbet, og vi har ikke aktiveret den. Vi skal planlægge vores trupsammensætning til næste sæson, og vi må se om han får en rolle for os eller ej, siger Rummenige til Der Spiegel. 

Ifølge The Mirror, er det dog en mulighed, at Bayern München og Barcelona kan blive enige om at forlænge Coutinhos lejeaftale. 

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...