• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Bayern-boss forklarer: Derfor passer Timo Werner ikke til vores system

Foto: Getty Images

Mange regnede med, at Bayern München i sommer ville hente Timo Werner. Nu forklarer sportsdirektør Hasan Salihamidzic hvorfor, at sydtyskerne ikke var interesserede.

Af gram

Timo Werner har i flere omgange været rygtet væk fra RB Leipzig, men den tyske landsholdsangriber er stadig at finde i Bundesliga-klubben. 

Det vakte en del undren, da Bayern München i sommer undlod at hente Werner, der jævnligt sættes i forbindelse med Europas største klubber. 

Læs også: Bayern-profil erkender: Kan skifte klub til sommer

Werner har brug for mere plads
Nu forklarer Bayern München-sportsdirektør Hasan Salihamidzic så, hvorfor sydtyskerne undlod at gå efter Yussuf Poulsens angrebskollega.

- Timo Werner er en god spiller, som har gjort det fremragende i efteråret. Vi har dog Robert Lewandowski. Robert er en angriber, som passer perfekt til vores spillestil, lyder det ifølge Sport Bild fra Salihamidzic.

- Robert er i stand til at orientere sig på banen, selv med nærmest ingen plads. Han har evnen til at agere i små rum, og til at finde fremragende løsninger med bolden. 

- Timo Werner har brug for mere plads til at udnytte sin fart, ligesom han har mulighed for i Leipzigs nuværende system. De har muligvis ændret deres system, men de har stadig mere plads i offensiven, end vi har. 

Timo Werner, der i stedet valgte at forlænge sin kontrakt med RB Leipzig indtil 2023, har i denne sæson scoret 23 mål i 25 kampe.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...