• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Bizart: Hviderussere fylder stadion med mannequindukker

Foto: Getty Images

Dynamo Brest sælger virtuelle billetter til deres kampe i Hviderusland.

Af tipsbladet.dk

Mens størstedelen af fodboldligaerne i Europa er sat på pause som følge af coronavirus-pandemien, fortsætter de ufortrødent i den hviderussiske liga.

Men selvom der fortsat bliver spillet kampe, er der ikke mange tilskuere på lægterne, og det har klubben FC Dynamo Brest nu fundet en alternativ løsning på.

Fans af klubben kan således købe en såkaldt virtuel billet. Med sådan en billet vil en mannequindukke blive sat på stadion, og på mannequindukkens hoved vil blive sat et billede af billetkøberen.

Læs også:Ti andre lande bed på, men ikke Danmark: Afviser at vise hviderussisk liga

Dynamo Brest solgte virtuelle billetter til deres pokalkamp mod Shakhtyror Soligorsk onsdag, og de har også sat de virtuelle billetter til salg til weekendens kamp i den hviderussiske liga, hvor FC Islotsj er modstanderen.

Foruden en virtuel billet vil man få et kampprogram og 10 procent rabat på merchandise i klubbens onlineshop, skriver klubben på sin hjemmeside. Prisen er 67 hviderussiske rubler, som svarer til knap 183 danske kroner. 

Se hvordan det ser ud her: 

Læs også:I Hviderusland spiller de videre: Det er, som om alle er ligeglade

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...