Video : Tipsbladet
Generelle

Braithwaite høster topkarakter: 'Han vil altid være på mit hold'

Det kører for Martin Braithwaite i øjeblikket.

Martin Braithwaite gennemgår i øjeblikket sin hidtil bedste periode i Barcelona, hvor den danske landsholdsspiller nu har nettet i tre kampe i træk for den catalanske storklub.

Senest kom Braithwaite på tavlen i onsdagens 3-0-sejr over Ferencvaros i Champions League, hvor danskeren gjorde det til 2-0 efter 20 minutter af udekampen.

Otte minutter senere tilkæmpede Braithwaite sig så et straffespark, som Ousmane Dembele omsatte til sluresultatet 3-0.

Kender sin plads
Og i den spanske avis Diario Sport har man valgt at belønne Martin Braithwaite med et 8-tal i uddelingen af karakterer til Barcelona-spillerne. Ingen Barcelona-spillere har fået en højere karakter. Antoine Griezmann, Jordi Alba og Ousmane Dembele har dog også fået 8-taller.

- Han laver ingen larm, han brokker sig over, og når han får chancen, så tager han den. Han kender sin plads, og han arbejder hårdt for at sikre, at han kan beholde den. Scorede et mål og sikrede sig et straffespark. Han vil altid være på mit hold, lød analysen fra Diario Sport-skribenten Ivan San Antonio.

Med fuldtræfferen mod Ferencvaros har Martin Braithwaite nu scoret fire mål i Barcelonas tre seneste kampe.