• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle tipsbladet.dk

Brian Laudrup og Gascoigne hyldet: Løftede skotsk fodbold op

Foto: Getty Images

Brian Laudrup og Paul Gascoigne kom til Rangers som store stjerner, og de styrkede billedet af skotsk fodbold, lyder det nu.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdslegende Brian Laudrup tilbragte fire år af sin aktive karriere i skotske Glasgow Rangers, hvor han spillede sammen med blandt andet engelske Paul Gascoigne, og de to bliver nu hyldet godt og grundigt af deres tidligere holdkammerat Stuart McCall.

Det sker i anledning af, at det er 25 år siden, at Gascoigne, der også er kendt som 'Gazza' kom til klubben, hvor han sammen med Laudrup løftede klubben. Det fortæller han i et stort interview med Sky Sports.

Læs også:Gascoigne melder sig klar til comeback i allstarkamp

- Der blev sat gang i skotsk fodbold. Folk som Brian Laudrup kom ind og gjorde det, men Gazza løftede det lige lidt mere med hensyn til underholdning. Jeg er nok lidt påvirket af, at jeg taler om en spiller, som jeg klædte om ved siden af og spillede med ham, lyder det fra McCall.

Han peger desuden på, at når man henter spillere ind af den kaliber, så kommer det til at forbedre billedet af fodbold i Skotland.

Læs også:Brian Laudrup bliver klummeskribent for engelsk medie

- Her var Gascoignes ankomst på ryggen af Laudrups ditto året før med til at gøre det, fastslår Stuart McCall.

Brian Laudrup ankom i 1994 fra AC Milan til Rangers, mens Gascoigne kom i 1995 fra Lazio, og begge forlod klubben i 1998, da Laudrup tog til Chelsea og 'Gazza' skiftede til Middlesbrough.

Læs også:Kongecitater fra fortiden: Dansk fodbold ville være fucking miles away

Læs også:Brian Laudrup: Her er problemet for Nicklas Bendtner

Læs også:Brian Laudrup er blevet ambassadør for dansk akademi i Uganda

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...