• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Kristian Porse

Cagliari-præsident om Inters Barella-bud: Indtil videre er det ikke tilfredsstillende

Ifølge Cagliari-præsidenten, Tommaso Giulini, har Inters bud på klubbens midtbaneprofil Nicolo Barella endnu ikke været tilfredsstillende. Han afslører samtidig, at der er mange klubber, som vil have Barella.

Af porse

Den ombejlede midtbanespiller Nicolo Barella forventes at forlade Cagliari denne sommer, eftersom flere europæiske storklubber meldes interesserede i den 22-årige italiener. 

Cagliaris præsident Tommaso Giulini bekræfter da også interessen i Barella, som han forklarer er ønsket af mange klubber. Iblandt dem er Inter, og Giulini afslører, at buddene fra den italienske klub endnu ikke har været tilfredsstillende. 

- Der er mange klubber, der vil have Barella, eftersom han har haft fem ekstraordinære år her samt på leje hos Como. Vi må se, hvilken af disse klubber, der kommer til at gøre Cagliari og spilleren glad. Inter er interesserede ligesom andre klubber. De kom med et seriøst forslag, vi evaluerede det, men indtil videre er det tilfredsstillende, siger han ifølge Football Italia. 

Inters forslag skulle angiveligt lyde på 35 millioner euro og en spiller i bytte for Barella. Ifølge Football Italia kan Inter og Cagliari dog ikke nå til enighed om, hvem byttespilleren skal være. 

Nicolo Barella har i denne sæson spillet 38 kampe for Cagliari. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...