• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Chelsea-profil raser over læger: De er en skændsel

Foto: Getty Images

Chelsea-forsvareren Antonio Rüdiger er rasende over, at to franske læger har foreslået, at man skal teste en coronavirus-vaccine i Afrika.

Af gram

Chelsea-tyskeren Antonio Rüdiger melder sig nu blandt de stjerner, som er dybt forargede over et forslag fra to franske læger. 

I sidste uge vakte det således opsigt, da to franske læger på live-tv argumenterede for, at det vil være bedst at teste en coronavirusvaccine i Afrika. Det fik stjerner som Samuel Eto'o og Didier Drogba til at se rødt, og nu er Antonio Rüdiger altså også blevet rasende over det kontroversielle forslag.

Læs også: Tidligere Barcelona-bomber raser over corona-plan: I er nogle ludersønner

- Det tog mig noget tid at sætte ord på de her to... to franske læger foreslår i tv, at man skal lave et eksperiment med en covid-19-vaccine i Afrika. Som om, at afrikanere er en form for dyr!? En skændsel! Det her er racisme af den værste skuffe, og det er et forfærdeligt statement mod alle med mørk hud. Hvordan kunne dette overhovedet blive sendt på fransk tv, lyder det således fra Rüdiger på Twitter.

Tyskeren efterfulgte svadaen med hashtagget 'AfricansAreNotLabRats', hvilket på dansk betyder: 'Afrikanere er ikke laboratorie-rotter'. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...