• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Inters Eriksen-dumhed: - De har betalt prisen

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Inter-spiller Daniele Adani dummede Antonio Conte sig ved at bænke Christian Eriksen i Champions League.

Af gram

Det kører fremragende for Inter i Serie A, men i Europa har Antonio Contes tropper udspillet deres chancer. 

Og ifølge den tidligere Inter-spiller Daniele Adani kan det blandt andet forklares med, at Antonio Conte ikke spillede med Christian Eriksen fra start, da Inter snublede i sjette og sidste spillerunde af Champions League-gruppespillet, hvor den italienske storklub måtte nøjes med 0-0 mod Shakhtar Donetsk. Ukrainerne snuppede således pladsen i Europa League, mens Inter røg helt ud af de europæiske turneringer. 

- Darmian, Sanchez og Eriksen leverede gode præstationer mod Genoa. Danskeren burde have været et af de tre første navne på Contes holdkort i over et år nu. Eriksen er Inters barometer, han er holdets puls, lyder det således, ifølge Bobo TV, fra Adani.

Ikke en europæisk magtfaktor
Antonio Conte udtalte efter søndagens 3-0-sejr over Genoa, at det nuværende Inter-hold ville kunne bide skeer med de bedste i Champions League. Den udlægning er Adani dog ikke helt enig i.

- Jeg ville ikke placere Inter i samme kategori som de otte hold, der kæmper om at vinde Champions League. I Italien har Inter vist, at de kan vinde med den stil, de har. Men i Europa har de betalt for nogle af de beslutninger, de har taget. Hvis man kun giver Eriksen 11 minutter mod Shakhtar Donetsk, så er det et valg, man kommer til at betale prisen for, lyder det fra Adani.

- Eriksen har ændret Inter i løbet af de seneste fire kampe, men det her hold kan ikke konkurrere med Liverpool, Manchester City og Real Madrid. 

Inter fører aktuelt Serie A, hvor Antonio Contes tropper er fire point foran Milan. Inters næste kamp er torsdag aften mod Parma. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...