• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Contes ydmygelser af Eriksen er nu blot 'et fjernt minde'

Foto: Getty Images

Det italienske medie Tuttosport har reflekteret over Christian Eriksens imponerende genopblomstring i Inter. Contes ydmygelser af danskeren er stort set glemt nu, lyder det således fra mediet.

Af gram

Christian Eriksens opblomstring i Inter er lidt af en solstrålehistorie, og efter søndagens 1-1-kamp mod Napoli har det italienske medie Tuttosport reflekteret over den danske landsholdsstjernes udvikling i løbet af de seneste måneder. 

Tuttosport peger således på, at Eriksen siden 3-1-sejren over Lazio den 14. februar har været på banen i Inters 10 seneste kampe i Serie A, hvoraf Milano-klubben har vundet de ni. Interessant nok scorede Eriksen i den eneste af disse kampe, hvor Inter ikke vandt, nemlig i søndagens pointdeling mod Napoli. 

- Inter har nu fundet den spiller, som de først fik øjnene op for, da han spillede for Ajax og senere i Tottenham. En afgørende genopblomstring fra danskeren, med tanke på de skadesproblemer, der har saboteret Sensis sæson, og de problemer, som Vecino og Vidal har haft. Eriksen har været afgørende på midtbanen. Uden hans bidrag ville Inter i højere grad være kommet til kort, og de ville have haft mindre kvalitet på den del af banen, lyder det således fra Tuttosport. 

Ydmygelser ligger langt tilbage
I november og december var der meget snak om, at Antonio Conte ydmygede Christian Eriksen med meningsløse indskiftninger i de sidste sekunder af kampe, der allerede var afgjort. De dårlige tider er dog mere eller mindre glemt nu, lyder det fra Tuttosport. 

- De fem minutter på banen, som Conte gav Eriksen i 3-0-sejren over Sassuolo (den 28. november, red.) er nu et fjernt minde. Det samme er det ene minut i 3-1-sejren over Bologna og indskiftningerne mod Real Madrid (fire minutter) og Shakhtar Donetsk (fem minutter) i Champions League, skriver Tuttosport. 

- Vi må dog ikke glemme, at Eriksen mellem den 16. december og den 23. januar blot spillede 20 minutter mod Sampdoria og sad på bænken i seks kampe, mens han også fik lov til at misse en kamp i forbindelse med datterens fødsel. Det, som Antonio Cassano - der aldrig udtaler sig venligtsindet om Conte - kaldte 'ydmygelser', var valg, der hang sammen med inkompatibiliteten mellem træneren og en spiller, der var blevet solgt, hvis det ikke havde været for blokeringen fra Suning (Inters ejer, red.).

Inter spiller næste gang onsdag, hvor der venter en udekamp mod Spezia. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...