• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

De 10 største stjerner, der misser EM

Foto: Getty Images

En kavalkade af stjernespillere optræder til sommerens EM-slutrunde, men der er desværre også en håndfuld store spillere, der misser slutrunden. Vi har her udvalgt de 10 største spillere, der misser EM.

Af gram

Der er ikke mange dage til, at EM-slutrunden sparkes i gang, og dermed kan vi glæde os til at se en lang række af planetens bedste fodboldspillere i aktion. 

Der er dog også en række store navne, som vi desværre ikke får fornøjelsen af at overvære til sommer. Vi tager her et kig på de 10 største stjerner, der misser EM.

10. KEPA ARRIZABALAGA (SPANIEN)
Verdens dyreste målmand er blevet vraget fra den spanske EM-trup, idet Luis Enrique har valgt at udtage David de Gea, Unai Simon og Robert Sanchez i stedet.

9. MARC-ANDRÉ TER STEGEN (TYSKLAND)
Barcelona-keeperen har meldt afbud til EM, da han er plaget af en skade. Ter Stegen havde dog også udsigt til at sidde på bænken for Tyskland, hvor Manuel Neuer er førstevalg. 

8. DAYOT UPAMECANO (FRANKRIG)
Det siger en del om Frankrigs styrke, at Upamecano ikke er blevet udtaget til EM. Bayern München har for nyligt betalt over 300 millioner kroner for Upamecano, der er udset som sydtyskernes nye defensive styrmand. På det franske landshold står folk som Raphaël Varane og Presnel Kimpembe dog foran Upamecano.

7. MARCO REUS (TYSKLAND)
Dortmund-kaptajnen har valgt at melde fra til sommerens EM-slutrunde, for at komme sig over en udmattende sæson. Den 31-årige Reus har tidligere misset en slutrunde med Tyskland, nemlig VM i Brasilien i 2014, hvor tyskerne gik hele vejen.

6. JAN OBLAK (SLOVENIEN)
Verdens måske bedste målmand kommer ikke til at optræde til EM, da Slovenien sluttede på fjerdepladsen i deres kvalifikationspulje. 

5. TRENT ALEXANDER-ARNOLD (ENGLAND)
Det har været et besynderligt forløb for Alexander-Arnold op til EM. I månedsvis spekulerede den engelske presse i, at Gareth Southgate havde tænkt sig at vrage Liverpool-stjernen til EM-truppen. Højrebacken endte med at blive udtaget, men har nu trukket sig fra truppen, efter at han onsdag blev skadet i en opvarmningskamp mod Østrig.

4. SERGIO RAMOS (SPANIEN)
Spanierne har valgt at vrage deres kaptajn til EM. Landstræner Luis Enrique har således droppet Sergio Ramos, der har været plaget af skader i de seneste måneder. 

3. ZLATAN IBRAHIMOVIC (SVERIGE)
Milan-stjernen gjorde i foråret comeback på det svenske landshold, efter fem års pause. Ibrahimovic løb dog ind i en skade i slutningen af Serie A-sæsonen, og den skade koster altså legenden deltagelsen i EM.

2. ERLING HAALAND (NORGE)
En af verdens bedste angribere må nøjes med at se EM fra sofaen, da Norge i efteråret tabte til Serbien i playoff-semifinalen.

1. VIRGIL VAN DIJK (HOLLAND)
Hollænderne må undvære deres bedste spiller, idet Virgil van Dijk har meldt afbud. Liverpool-stjernen, der i efteråret løb ind i en alvorlig knæskade, har således valgt at fokusere på at blive klar til næste sæson.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...