• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Morten Gram-Hanssen

Efter endnu en sejr: Lampard afviser titel-snak

Foto: Getty Images

Frank Lampard har ikke lyst til at tale om mesterskabet, selvom Chelsea-mandskabet bliver ved med at vinde.

Af gram-hanssen

Chelsea fortsatte sejrsrækken her til eftermiddag, med deres 2-0-sejr over Crystal Palace på Stamford Bridge. Dermed har Lampards tropper nu vundet de sidste seks Premier League-kampe i streg. 

Men Chelsea-ikonet mener ikke, at det giver mening at snakke om Chelsea som titel-kandidater, men han er ganske tilfreds med tingenes tilstand for tiden. 

Læs også: Chelsea sikrede sjette Premier League-sejr på stribe

- Vi er bare glade for, hvad vi gør for tiden. Vi arbejder hårdt. Det er glimrende at gå ind i landsholdspausen på ryggen af det her, sagde Lampard efter kampen til BT Sports.

- Her fra starten af weekenden, kan vi nu sætte os tilbage og se de andre kampe, og vi respekterer hvor Liverpool og Manchester City er, og det var den afstand vi gik ind til sæsonen for at reducere. 

Chelsea vandt forholdsvist overbevisende i dagens lokalopgør på to mål af Tammy Abraham og Christian Pulisic, og Lampard har da heller ikke meget at klage over. 

- For øjeblikket holder vi os godt til og vi er i god form. Jeg var en lille smule frustreret (i pausen, red.). Vi tillod tempoet at falde gennem halvlegen. 

- Vi startede rimelig godt. Hvis vi havde fået det tidlige mål er det en anderledes kamp, men som kampen skred frem, blev den lidt ødelagt. Vi var en smule langsomme med indkast og frispark og afleveringer frem i banen, og jeg følte bare, at hvis vi satte tempoet op, så var kampen let vundet. Og det gik spillerne ud og gjorde. 

Chelsea ligger efter dagens sejr nummer to med et point ned til Manchester City, der dog har en kamp til gode mod Liverpool i morgen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...