• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle Mathias Høj Jensen

Eks Barca-spiller: Messi er halv autist og halvanden meter høj

Foto: Getty Images

Den tidligere FC Barcelona-angriber, Christophe Dugarry, er kommet med mærkværdige udtalelser om Lionel Messi.

Af hoej

Antoine Griezmann har endnu ikke fundet fodfæste ved siden af Lionel Messi i FC Barcelona.

Den franske landsholsangriber rygtes væk fra den catalanske klub, som eftersigende har interesse i at hente Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang i stedet.

En tidligere spiller i FC Barcelona, Christophe Dugarry, har nu udtalt sig om situationen, og her kalder han Messi for en halv autist.

- Hvad er Griezmann bange for? En mand på halvanden meter, som er halv autist (Messi, red.). Alt han skal gøre er at vise sit mod på et tidspunkt, siger Dugarry til det franske medie RMC.

Dugarry spillede kortvarigt i FC Barcelona i efteråret 1997, inden han skiftede til Marseille ved årsskiftet til 1998.

22 år senere skiftede Griezmann fra Atletico Madrid til FC Barcelona på en femårig kontrakt. 

Siden skiftet har den franske angriber spillet hele 32 ligakampe, men med kun otte mål har han ikke været skarp foran målet i denne sæson.

De sløje præstationer har nu fået den spanske storklub til at tvivle på Griezmann, som efterhånden bliver rygtet væk fra Catalonien.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...