• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eks-United-stjerne revser Solskjær: Det er nonsens

Foto: Getty Images

Den tidligere Manchester United-profil Paul Ince er alt andet end imponeret over Ole Gunnar Solskjær og nordmandens trænerstab.

Af gram

Der er flere tidligere United-spillere, herunder Gary Neville og Peter Schmeichel, der i den seneste tid har nægtet at gå i flæsket på Ole Gunnar Solskjær. 

Paul Ince har dog ikke den samme berøringangst, og i et interview med The United Stand har den tidligere Manchester United-stjerne kastet sig ud i en hård kritik af Solskjær efter søndagens 5-0-ydmygelse mod Liverpool

- Du kan ikke hente en træner, der rykker ned med Cardiff og derefter tager til Molde, og så forvente, at han kan komme til den største klub i verden og skabe et hold, der kan udfordre de bedste hold i verden, når man ser på den stab, han har, lyder det således fra Paul Ince. 

Den engelske avis The Telegraph bragte tirsdag en artikel, der giver et indblik i, hvor urutineret Solskjærs stab er. Og Paul Ince vil ikke lægge skjul på, at han ikke har tiltro til Solskjærs nuværende trænerstab. 

- Du har en U23-træner, som er kommet op fra akademiet. Du har Michael Carrick... ingen trænererfaring. Micky Phelan... jeg ved ikke, hvad han laver. Det her hans hold. Det er hans trænerstab. Vi analyserer de verdensklassespillere, de har på det hold, og vi bliver ved med at tale om taktik, og om ikke at få det bedste ud af spillerne... prøv at se den stab. Det er den stab, som ifølge Ole er 'virkelig god, fremragende'. Det er det rene nonsens, fordi de indkasserer mål for sjov, lyder det således fra Paul Ince.

Vil gerne overvære træningen
Paul Ince kunne således godt tænke sig at overvære nogle af Manchester Uniteds træningssessioner.

- Arbejder de på det defensive? Ved de, hvor spillerne skal stå, når bolden er i en specifik position? Jeg kunne faktisk godt tænke mig at tage til Carrington og observere i en uge, og se hvad de laver til træning. Jeg ville elske at se det. Jeg ved ikke, om de spiller five-a-side, lidt volleyball, hovedstødstennis og alt det bras. Jeg ved ikke, hvad de foretager sig, men jeg ville elske at se det, lyder det således fra Ince.

- Jeg kunne godt tænke mig, at Ole inviterede mig i en uge og sagde: 'Paul, det her er det, vi laver, og det er sådan, vi gør', for jeg kan ikke se noget som helst i weekenderne, der fortæller mig, at vi arbejder med hverken det ene eller det andet.

Manchester Uniteds næste kamp er lørdag, hvor der venter en udekamp mod Tottenham. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.