• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Enige legender: City-stjerne er uvenner med Pep

Foto: Getty Images

Raheem Sterling er endt som reserve i Manchester City, mens kantspilleren er en profil på det engelske landshold. Og der er næppe tvivl om, at Sterling må være kommet på kant med Guardiola, lyder det nu fra Roy Keane og Ian Wright.

Af gram

Raheem Sterling har åbenlyst en helt anden status på Englands landshold end han har i Manchester City, hvor kantspilleren blot er startet inde i to ud af syv ligakampe i denne sæson. 

Tirsdag startede Sterling således inde i Englands VM-kvalfikationskamp mod Ungarn, og ifølge den tidligere Manchester United-kaptajn Roy Keane er der ingen tvivl om, at Raheem Sterling er kommet på kant med Pep Guardiola i Manchester City.

- Han (Gareth Southgate, red.) er en stor fan af Raheem, uanset hans problemer i klubben. Han har en kæmpe tro på Raheem, og han kommer aldrig til at svigte ham. Der var aldrig tvivl om, at han ville starte inde i aften (i tirsdags, red.), lød det således i ITV-studiet fra Keane.

- Der har åbenlyst været et eller andet skænderi med Pep. Der foregår et eller andet der. De hentede Grealish. I taler om, at han har 20 måneder tilbage af sin kontrakt. Men 20 måneder er lang tid. Han bliver bare nødt til at fokusere på sit spil. 

Har ret til afklaring
Også Arsenal-legenden Ian Wright er enig i, at Sterling og Guardiola må være blevet uvenner.

- Det er ingen hemmelighed, at der foregår noget mellem ham og hans træner. Han spillede ikke så meget i slutningen af sidste sæson, og han spillede godt til EM. Han har ret til at få svar på, hvad hans fremtid er i klubben, lød det således fra Wright.

Raheem Sterling, der har kontraktudløb i 2023, har i den seneste tid været rygtet til Barcelona

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.