• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eriksens chef om Lukakus store Zlatan-sviner: - Det gør mig kun glad

Foto: Getty Images

Antonio Conte var bestemt ikke utilfreds med, at Romelu Lukaku blev rasende på Zlatan Ibrahimovic under tirsdagens Milano-derby.

Af gram

Romelu Lukaku endte tirsdag i et større sammenstød med Zlatan Ibrahimovic, da Inter slog AC Milan med 2-1 i Coppa Italia-kvartfinalen. 

Belgieren råbte blandt andet 'fuck dig og din kone' efter den rutinerede svensker, og begge stjerner fik et gult kort for optrinnet. 

Læs også: Rasende eks-United-holdkammerat sviner Zlatan: - Fuck dig og din kone

Sådan er det i derbyer
Og efter slutfløjtet ønskede Inter-cheftræner Antonio Conte ikke at kritisere Lukaku for tilsviningen af Ibrahimovic. Conte glædede sig i stedet over sejren.

- Sådan er det i derby-opgør. Det er ikke hyggekampe. Det er uundgåeligt, at der vil opstå spændinger. Sådan var det for os, og sådan var det for dem. Det er korrekt at dedikere denne sejr til de fans, der tog imod os, da vi ankom til stadion, for de lod os mærke deres tilstedeværelse. Vi ved, at de holder af os, og at de er meget glade. Nu skal vi først fokusere på Benevento-kampen (Inters ligakamp på lørdag, red.), inden vi tænker på semifinalen i pokalturneringen, lød det ifølge La Gazzetta dello Sport fra Conte.

Godt at se
Inter-bossen slog fast, at han ikke havde bedt Lukaku om at forklare skænderiet med Ibrahimovic. 

- Nej, nej. Jeg var selv fodboldspiller. Jeg ved, at sindene er i kog på banen. Det kan ske, at man bliver vred. Det vigtigste er, at man ikke blæser det ud af proportioner. Jeg var glad for at se Romelu præstere så godt. Ibra har den snedighed, som en vinder har, og jeg tror, at Romelu er på vej i samme retning. Det gør mig kun glad at se ham blive vred en gang imellem. 

I aften bliver det afgjort, om Inter skal møde Juventus eller SPAL i næste uges semifinale. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...