• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eriksens chef udpeger sæsonens reelle vendepunkt

Foto: Getty Images

Ifølge Antonio Conte var sejren over Juventus i januar et markant vendepunkt i sæsonen, da det gav Inter-spillerne troen på, at holdet kan blive mestre.

Af gram

I 2018/19-sæsonen sluttede Inter 21 point efter Juventus i Serie A-tabellen, men i Antonio Contes første sæson i Milano-klubben blev den afstand reduceret til ét point. 

Og med 14 runder tilbage af den indeværende sæson er status, at Inter er syv point foran Andrea Pirlos tropper. Inter er da også inde i en god periode, idet Christian Eriksen og kompagni har hentet fem sejre i træk i Serie A. Ifølge Antonio Conte faldt sæsonens reelle vendepunkt dog tilbage i midten af januar, da Inter slog Juventus med 2-0. 

- Der vil være pres på os, indtil sæsonen er slut. Vi fører tabellen, så situationen er anderledes i forhold til tidligere sæsoner. Vi er nødt til at håndtere det klogt. I den her sæson slog vi holdet, som har vundet mesterskabet ni sæsoner i træk, og som ønsker at vinde det igen. Det var vigtigt, tror jeg, for i sidste sæson slog de os to gange. Og dermed konsoliderede de deres styrke, lyder det, ifølge Football Italia, fra Antonio Conte. 

- Den sejr gav os selvtillid og tro på tingene. Nu er der 14 kampe tilbage. Vi er nødt til at vise, at vi har vokset. Og der er kun én måde, som vi kan vise det på. Ved at blive mestre. 

Inters næste opgave er i morgen, hvor der venter en udekamp mod bundholdet Parma. Inter og Juventus mangler stadig at møde hinanden én gang yderligere i denne sæson. Den kamp spilles i næstsidste runde, den 16. maj, hvor Inter gæster Allianz Stadium.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...