• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Eriksens klub siger farvel til ikonisk trøjesponsor efter 27 år

Foto: Getty Images

Efter 27 år skal dækfabrikanten Pirelli ikke længere være Inters trøjesponsor.

Af gram

Siden 1995/96-sæsonen har Pirelli været Inters trøjesponsor. 

Men i næste sæson kommer dækfabrikantens logo ikke til at pryde Milano-klubbens trøjer. Således har Pirelli-bossen Tronchetti Provera nu bekræftet, at Christian Eriksens klub skifter trøjesponsor efter denne sæson.

- Vi har været i dialog med Antonello, Marotta og andre Inter-bosser. Vi kommer ikke længere til at være Inters trøjesponsor, men vores samarbejde med klubben kommer til at fortsætte, lyder det, ifølge Gr Parlamento, fra Provera. 

Frygter ikke for Inters fremtid
Suning-koncernen, der for et par dage siden trak sig som sponsor for det kinesiske mesterhold Jiangsu, ejer også Inter. Ifølge Football Italia bekræftede den kinesiske koncern i sidste uge, at den også leder efter 'passende samarbejdspartnere', hvad Inter-ejerskabet angår. Ifølge Tronchetti Provera er der dog ikke grund til at bekymre sig om Inters fremtid.

- Vi er nødt til at holde os til fakta. De har fået tilført økonomiske midler, og virksomheden har bekræftet dens dedikation til Inter. Derfor forudser jeg ikke problemer, lyder det således fra Provera. 

Inter har i de seneste halvandet år brugt næsten to milliarder kroner på stjerner som Romelu Lukaku, Christian Eriksen, Achraf Hakimi, Nicolo Barella og mange flere. Tilbage i januar meddelte Suning, at Milano-klubben inden længe skifter navn fra Football Club Internazionale Milano til Inter Milano.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...