• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Generelle gram

Fyret Barça-træner overrasker: Vil fortsætte i denne liga

Foto: Getty Images

Ernesto Valverde fik for nyligt sparket i Barcelona, og træneren indikerer nu, at hans fremtid kan ligge meget langt væk fra Spanien.

Af gram

Ernesto Valverde blev fyret som cheftræner i Barcelona for en måneds tid siden, og spanieren har siden da taget en lille pause fra mediernes søgelys.

Torsdag dukkede Valverde dog op til et arrangement i Bilbao, hvor også den fyrede Arsenal-boss Unai Emery deltog. Og her blev Valverde spurgt om sine fremtidsplaner.

Læs også: Barça vil erstatte Luis Suárez med Luis Suárez

- Folk spørger mig nogle gange: 'Hvad med Premier League?' Jeg svarer: 'Faktisk vil jeg gerne til Australien.' En karriere indenfor fodbold varer ikke for evigt, og nogle gange tænker man, at man skal gribe muligheden for at bo mærkelige steder, lyder det ifølge Daily Mail fra Valverde, der siden fyringen har anlagt sig et fuldskæg.

Også glad for Japan
Af samme årsag har Valverde stor beundring for Andrés Iniestas beslutning om at fortsætte karrieren i den japanske liga.

- Jeg hyldede Andrés, da han fortalte mig, at han ville tage til Japan. Jeg tænke: 'Wow, han får muligheden for at lære en ny kultur og et nyt folk at kende.' Jeg er også meget interesseret i Japan, lyder det fra Valverde, der i fritiden er glad for at fotografere.

- Man kan tage gode billeder i Japan. Der er mange steder, jeg godt kunne tænke mig at tage hen. Vi må se, hvad jeg ender med at gøre. Jeg har ikke været væk fra arbejdet så længe, så jeg behøver ikke beslutte noget endnu. Jeg har ingen klar idé i hovedet endnu. Det er muligt, at jeg vil tage til udlandet. Sandheden er, at jeg godt kan lide at gøre mærkelige ting. Så jeg vil ikke udelukke det.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...